لیست اختراعات معصومه ملك
امروزه روند رو به توسعه طب سنتي استفاده از زالوي طبي را افزايش داده است. درحاليكه جمعيت زالوي طبي ايران Hirudo orientalis Utevsky and Trontelj, 2005 باتوجه به جمع آوري نمونه ها از طبيعت، تخريب زيستگاه و سموم شيميايي به نحو چشمگيري در طبيعت كاهش يافته است و خطر انقراض اين گونه در ايران وجود دارد. از طرفي با جمع آوري نمونه از طبيعت، اگر زالو از خون فرد آلوده اي تغذيه كرده باشد، همواره امكان انتقال بيماري به افراد سالم را مهيا مي كند. در حال حاضر در بسياري از كشورها گونه Hirudo medicinalis پرورش داده مي شود ولي با توجه به نياز جامعه و كاهش جمعيت لازم است گونهHirudo orientalis كه گونه بومي ايران است نيز پرورش داده شود. بدين منظور مركز تكثير و پرورش زالوي طبي دانشگاه تهران آغاز بكار نمود. در اين مركز ابتدا زالوهاي مولد در شرايط آزمايشگاهي نگهداري شده و پس از تغذيه با سوسيسهاي خوني تهيه شده از روده گوسفند، جفت گيري كرده و پيله مي گذارند. بدين ترتيب امكان تكثير و پرورش انبوه زالوي طبي Hirudo orientalisدر شرايط آزمايشگاهي فراهم مي شود كه مي تواند تامين كننده نيازهاي جامعه باشد. در حال حاضر 10000 زالوي طبي در شرايط آزمايشگاهي توليد شده اند. اميد است بتوان توليد انبوه زالو را در شرايط آزمايشگاهي به حدي رساند كه ضمن تامين نياز داخل كشور بتوانيم نمونه ها را به كشورهاي هم جوار نيز صادر نماييم.
در اين روش ضايعات كارتن هاي مقوايي در دماي 302 درجه سوخته شده و تبديل به توده هاي سياه و شكننده مي شوند. روش دوم محيط باز: در اين روش ضايعات كارتن هاي مقوايي در مجاورت مستقيم هوا سوخته مي شوند. از مقايسه اين دو روش، روش اول كيفيت بالاتري دارد. پس به وسيله يك آسياب مناسب توده هاي سياه به دست آمده را تبديل به پودر بسيارنرم سياه رنگ مي كنيم . پس از به دست آمدن پودرسياه حاصل از سوخته شدن ضايعات كارتن هاي مقوايي حلالهاي روغني را به آن اضافه مي نماييم. ابتدا پارافين جامد به ميزان 20% سپس موم زنبورعسل به ميزان 10% اضافه كرده و در ظرف فلزي قرارداده و بر روي حرارت مي گذاريم بعداز ذوب شدن آنها به ميزان 10% اسيداوريك و60% پارافين مايع صنعتي به آن اضافه كرده و به وسيله يك همزن مناسب محتويات ظرف را همزده و به طوريكنواخت آنها را هم مي زنيم. سپس ظرف را از حرارت جدا مي كنيم محصول به دست آمده خمير نرم سياه رنگ مي باشد. Ph واكس به دست آمده 5/9 مي باشد. فرمول كلي واكس كفش با استفاده از ضايعات كارتن هاي مقوايي: موم زنبورعسل 10% + پارافين جامد 20% + پودرسياه به دست آمده از ضايعات كارتن هاي مقوايي واكس كفش = پارافين مايع صنعتي60 % + اسيداوريك 10% +
توليد افشانه زعفران به روش جداسازي تركيبات مؤثره زعفران توسط امواج اولتراسوند . در اين روش عصاره محلول آبي زعفران را تحت امواج اولتراسوند قرار مي دهند تا تركيبات زعفران استحصال گردد.
با توجه به اينكه چند ساليست در حرفه آموزش خياطي فعاليت دارم به كرات شاهد برشهاي ناموزون كارآموزان بوده ام و دريافته ام كه كاربران تمايل زيادي به استفاده از خطكشهاي ساخته شده قبلي بمنظور رفع اين مشكل بدليل طولاني شدن مدت زمان برش و كشيدن خطوط برش با استفاده ازين خطكشها و صابون خياطي ندارند و همين امر باعث بروز مشكلاتي در لباس آنها ميشود و بر آن شدم تا اين خطكش را طراحي نمايم كه نيازي به چند خطكش در اندازه هاي مختلف نباشد و با تنظيم خطكش روي شماره مورد نظر بوسيله پيچ روي خطكش ميتوان مقدار زاپاس مورد نظر را برش زد.و مشكل ناموزون بودن برش هم با استفاده ازين ابزار مرتفع ميگردد و همچنين اين يك ابزار است كه به تنهائي جايگزين چندين ابزار ميگردد و در وقت و نيروي كاربران صرفه جوئي بعمل مي آيد.
مرحله اول در اين مرحله كاغذهاي باطله را در دماي 1Q مي سوزانيم، سپس كاغذهاي سوخته شده را جمع آوري نمود و درون ظرفهاي سر پوشيده نگهداري مي نمايم(به دور از رطوبت) مرحله دوم در اين مرحله كاغذهاي سوخته شده را به وسيله اسياب به PB تبديل نمايم مرحله سوم در اين مرحله سپس از به دست آوردن PBمحلول W1 را به PB اضافه مي نمايم مرحله چهارم در اين مرحله به دليل عدم چسبندگي تركيب ساخته شده بر روي كاغذ نياز به يك عامل چسبنده مي باشد اين عامل چسبنده در تركيب S1 مي باشد. مرحله پنجم در اين مرحله تركيب ساخته شامل W1+PB S1+1 مي باشد. اين تركيب به مدت t1 در يك ظرف سر پوشيده نگهداري مي شود(در دماي معمولي) مرحله ششم بعد از گذشت مدت t1 در مرحله پنجم عمل تصفيه برروي تركيب ذكر شده صورت مي گيرد. مرحله هفتم بعد از انجام عمل تصفيه در مرحله ششم تركيب به دست آمده پس از عمل تصفيه به مدت T2 در دماي Q2 حرارت داده مي شود. مرحله هشتم بعد از حرارت دادن تركيب ساخته شده (PB+W1+S1) مرحله بعدي اضافه نمودن محلول دوم W2 مي باشد. در اين مرحله تركيب شامل (PB+W1+S1+W2) مي باشد. به طور كامل مدت زمان ساخت جوهر تحرير مشكي با استفاده از كاغذ هاي باطله 26 ساعت مي باشد سپس به مرحله مصرف مي رسد. مرحله نهم در اين مرحله تركيب به دست آمده در مرحله هشتم به مرحله تست شدن بر روي كاغذ رسيده است.در اين مرحله جوهر تحرير مشكي به طور كامل ساخته شده است و مورد مصرف قرار مي گيرد.جوهر ساخته شده همانند جوهر هاي موجود در بازار عمل مي كند و در خطاطي مورد مصرف مي باشد و برروي انواع كاغذهاي خطاطي قابل استفاده است. اين جوهر از نظر رنگ و كيفيت و چسبندگي آن برروي كاغذ همانند جوهرهاي موجود در بازار مي باشد و مزيت جوهر ساخته شده توسط كاغذهاي باطله نسبت به جوهرهاي موجود در بازار زمان ماندگاري ان است به طوري كه جوهر ساخته شده به مدت بيش از 3 سال از ساخت آن مي گذرد هنوز از نظر رنگ و كيفيت چسبندگي مطلوب مي باشد در صورتي كه جوهرهاي موجود در بازار مدت زمان انقضاء آنها كمتر از 2 سال مي باشد.
مرحله اول: در اين مرحله كاغذهاي باطله را در دماي QL مي سوزانيم سپس كاغذهاي سوخته شده را جمع آوري و درون ظرفهاي سرپوشيده نگهداري مي نمايم. (به دور از رطوبت) مرحله دوم: در اين مرحله كاغذهاي سوخته را به وسيله آسياب به پودر PB تبديل كرده و آنها را در ظرفهاي سرپوشيده و به دور از رطوبت نگهداري مي نمايم. مرحله سوم: در اين مرحله ظرف شماره 1 را جهت مخلوط كردن تركيبات مراحل بعدي انتخاب مي نمايم. مرحله چهارم: در اين مرحله به ظرف شماره 1، OILV به مقدار n و OILG به مقدار n- و OILN به مقدار n اضافه نموده و با دماي Q2 به ظرف شماره 1 حرارت داده و توسط همزن مخلوط را هم مي زنيم تا به صورت يك مخلوط همگن يكنواخت درآيد. مرحله پنجم: در اين مرحله علاوه بر تركيبات ذكر شده در مرحله چهارم، OILP را به مقدار n به مخلوط اضافه نموده و توسط همزن مخلوط را هم مي زنيم تا به صورت خميري بسيار نرم تبديل شود در اين مرحله محتويات ظرف شماره 1 شامل: (Oilv+OILG+OILN+OILP) مي باشد. مرحله ششم: در اين مرحله بعد از مرحله پنجم نوبت به اضافه نمودن PB به مقدار n به ظرف شماره 1 مي باشد. سپس بعد از اضافه نمودن PB به محتويات ظرف شماره 1 آن را توسط همزن كاملا هم ميزنيم تا به صورت خمير مشكي بسيار نرم و براقي درآيد. (OILV+OILG+OILN+OILP+PB) : محتويات ظرف شماره 1. مرحله هفتم: بعد از مرحله ششم در مرحله هفتم واكس آماده مصرف مي باشد، كاربرد اين واكس همانند واكسهاي موجود در بازار مي باشد.
موارد یافت شده: 7